header AATT

Sponsors

Sponsor Vertessen Onze hoofdsponsor Chapewerken Vertessen heeft de nodige investeringen gedaan om nog beter alle wensen van hun klanten te kunnen vervullen. Zij hebben recent de firma uitgebreid om hun klanten een uitstekende service aan te kunnen bieden. Hun klanten kunnen bij hen terecht voor chape-, isolatie - en vloerwerken. Zij hebben hiervoor dus slechts 1 aannemer nodig!
Sponsor Knoet Dit is the place to be voor studenten en jongeren in Aarschot.
Sponsor Toptours Reisorganisator actief op het gebied van skireizen in Frankrijk, Italie en Oostenrijk.
Sponsor Erwin Schrevens Bij Erwin Schrevens kan u terecht voor zonnepanelen en badkamers.
Sponsor Bike Run Lab Bij Bike Run Lab kan u terecht voor een fietsanalyse, een loopanalyse en voor sportletselpreventie.
2015FietsafstellingHanne
© foto's Peter Peeters
Sponsor Nadine Sport Nadine Sport is een sportwinkel in Aarschot die een ruim assortiment biedt aan sportkledij en sportaccessoires van vele topmerken aan competitieve prijzen, met een directe klantenkorting van 10%. Particulieren en sportclubs zijn bij hen even welkom.
Sponsor Fietsfabriek Bij Fietsfabriek staat iedere dag de deur wagenwijd open voor fietsliefhebbers en fietsfanaten. Hun sterkte is de combinatie van twee dingen: ze hebben jaren ervaring en vakmanschap in huis (met betrekking tot fietsherstellingen) en zij offereren hun klanten de allernieuwste trends en technologieën ( met betrekking de verkoop van fietsen en fietsonderdelen).